Dynabyte - Κατασκευή - Ανάπτυξη Προγραμμάτων (Λογισμικού Εφαρμογών), Εμπόριο - Πωλήσεις - Service - Υποστήριξη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Περιφεριεακών, Εγκατάσταση & Καλωδίωση Δικτύων - Κτηρίων, Εκπαίδευση, Κατασκευή Web Sites, Εφαρμογές Γραφείου, Βάσεις Δεδομένων, Τηλεπικοινωνιακές Λύσεις (Σταθερή Τηλεφωνία, Προπληρωμένες Τηλεφωνικές Κάρτες), Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, Εφαρμογές Multimedia, Εγγραφή και Αναπαραγωγή CD / DVD, Υπηρεσίες Internet

dynabyte, κατασκευή ανάπτυξη προγραμμάτων (λογισμικού εφαρμογών), εμπόριο πωλήσεις service υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών περιφεριακών, εγκατάσταση  καλωδίωση δικτύων κτηρίων, εκπαίδευση, κατασκευή web sites, εφαρμογές γραφείου, βάσεις δεδομένων, τηλεπικοινωνιακές λύσεις (σταθερή τηλεφωνία, προπληρωμένες τηλεφωνικές κάρτες), συμβουλευτικές υπηρεσίες, εφαρμογές multimedia, εγγραφή και αναπαραγωγή cd dvd, υπηρεσίες internet, κατασκευή, αξιολόγηση, πρόγραμμα, προγράμματα, πρόγραμα, προγράματα, εφαρμογή, εφαρμογές, λογισμικό, κατά, παραγγελία, windows, xp, vista, unix, linux, apple, macintosh, mac, εμπόριο, πωλήσεις, service, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εκπαίδευση, συμβουλετικές, υπηρεσίεςDYNABYTE. Εμπόριο, πωλήσεις, αντιπροσώπευση, διανομή, κατασκευή και υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών, καθώς και κατασκευή λογισμικού (προγραμμάτων - εφαρμογών γραφείου) σε όλες τις πλατφόρμες.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ


Οι εφαρμογές ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ή ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ. Οι τιμές είναι εφάπαξ χωρίς άλλα υποχρεωτικά μηνιαία ή ετήσια έξοδα.

Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική υποστήριξη σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των εφαρμογών (οδηγίες χρήσης) για όλες τις εφαρμογές εντός του ωραρίου λειτουργίας της DYNABYTE (09:00-17:00 Δευτέρα εως Παρασκευή εκτός επισήμων αργιών). Εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης.

Οι ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικές εφαρμογές είναι απολύτως λειτουργικές με περιορισμό αριθμού εγγραφών και αφότου ο χρήστης επιλέξει να αγοράσει την εφαρμογή ενεργοποιούνται τηλεφωνικά και είναι πλήρως λειτουργικές χωρίς κανέναν περιορισμό.

Τα προγράμματα είναι συμβατά με τα παρακάτω λειτουργικά συστήματα :
Windows 98 / Windows XP / Windows NT / Windows Server / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10.
Η DYNABYTE δεν ευθύνεται για προβλήματα που πιθανόν να παρουσιαστούν ως αποτέλεσμα αναβαθμίσεων (αυτόματων ή μη) του λειτουργικού συστήματος των υπολογιστών του πελάτη από την στιγμή της ενεργοποίησης της εφαρμογής και μετά.

Οι εφαρμογές μπορούν να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή, σε δίκτυο υπολογιστών, σε εξωτερικό σκληρό δίσκο ή usb flash ("στικάκι").

Τα δεδομένα που διαχειρίζονται οι εφαρμογές βρίσκονται αποθηκευμένα τοπικά στον υπολογιστή σας και όχι στο internet για λόγους ασφαλείας.

Τα προγράμματα μπορούν να λειτουργήσoυν σε τοπικό δίκτυο υπολογιστών ή συνδυασμό υπολογιστών σε τοπικό δίκτυο και ταυτόχρονα υπολογιστές συνδεδεμένους μέσα από VPN ή απομακρυσμένες συνδέσεις μέσω internet ή/και υπολογιστές, φορητές συσκευές και τηλέφωνα (ipad, smartphones, κλπ.) μέσω λογισμικών τύπου Teamviewer. Οι συνδυασμοί είναι απεριόριστοι και εξαρτώνται αποκλειστικά από τις ανάγκες των τελικών χρηστών.

Οι εφαρμογές ΔΕΝ απαιτούν άλλα προγράμματα υποβάθρου όπως SQL servers ή άλλα βαριά και κοστοβόρα συστήματα. Είναι απολύτως αυτόνομα, ελαφρά, ασφαλή, ταχύτατα στην λειτουργία τους και με ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος.

Τα προγράμματα έχουν 12 μήνες εγγύηση από την ημερομηνία τιμολόγησής της ή ενεργοποίησης της (όποια ημερομηνία είναι προγενέστερη) για τυχόν τεχνικά σφάλματα (bugs) που προκύψουν σε σχέση με την λειτουργία της εφαρμογής (την συμπεριφορά της κατά την διάρκεια εκτέλεσής της). Η εγγύηση δεν αφορά σε λάθη ή παραλείψεις που αφορούν στον σχεδιασμό των εφαρμογών ή/και σε τμήματα και δυνατότητες που οι χρήστες θα επιθυμούσαν να διαθέτουν οι εφαρμογές. Τεχνικά λάθη (bugs) που τυχόν εντοπίζονται, διορθώνονται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία έγγραφης ενημέρωσης του πελάτη προς την DYNABYTE (αναλυτική περιγραφή του προβλήματος και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ συνοδευτικά βοηθήματα για τον εντοπισμό του όπως αποτύπωση οθόνης -printscreen-, εκτυπώσεις, κλπ).

Ολα τα τεχνικά θέματα που οι πελάτες θέτουν προς την DYNABYTE πρέπει να αποστέλλονται οπωσδήποτε εγγράφως (αναλυτική περιγραφή του προβλήματος και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ συνοδευτικά βοηθήματα για τον εντοπισμό του όπως αποτύπωση οθόνης -printscreen-, εκτυπώσεις, κλπ). Τα θέματα ελέγχονται και απαντώνται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή τους και μεταξύ 09:00-17:00 Δευτέρα - Παρασκευή εκτός επισήμων αργιών. Σε περίπτωση που το θέμα αποσταλλεί από τον πελάτη μετά τις 17:00 ως ώρα παραλαβής θεωρείται η 09:00 της επόμενης εργάσιμης ημέρας.

Η ελάχιστη απαιτούμενη ανάλυση οθόνης για την σωστή λειτουργία των εφαρμογών είναι 1024x768 dpi. Μεγαλύτερες αναλύσεις είναι απολύτως συμβατές με τις εφαρμογές.

Κατά τα άλλα, ισχύουν οι όροι χρήσης των προγραμμάτων.

Ολοι οι Οροι Χρήσης, Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Απαιτήσεις Εφαρμογών, Τιμές, και γενικά η Πολιτική της DYNABYTE σχετικά με όλα τα θέματα που σχετίζονται με το λογισμικό της μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 65.25.258.


Πατήστε εδώ για ενδεικτικό κατάλογο προγραμμάτων της Dynabyte.

 


Αρχική|Εταιρία|Προγράμματα|Προϊόντα|Υπηρεσίες|Επικοινωνία|LINX - Internet Services|Facebook

Copyright © 1998-2018 Dynabyte. All Rights Reserved.